DR afviste al kritik og har ikke rettet et eneste sekund
S01:E15

DR afviste al kritik og har ikke rettet et eneste sekund

Episode description

Så blev det sommeren 2024, ferien er startet, vejret er lige så lunefuldt som altid - og Danmark røg ud af EM uden at imponere.

Imponerende har DR’s håndtering af kritikken af ‘Spies og Morgenbolledamerne’ mildt sagt heller eller ikke på noget tidspunkt været.

Men det er dog alligevel chokerende, at den statsfinansierede medie-kampstjene efter Spies Kommissionens hårde rapport, som gentog en del af barske kritik i denne podcast, valgte ikke at rette ét eneste sekund.

Og uanset hvad man ellers synes om Simon Spies, så ligger han stadig i sin kolde grav på Hørsholm Kirkegård med et smadret eftermæle og tilsvinet for evigt af en række manipulerede anklager, som det DR, som vi alle betaler til, nægter at fjerne.

Tilbage står også, at ikke én dansk avis eller andre danske medier har valgt at dementere de helt forkerte clickbait-historier om brækkede arme og sadisme over for morgenbolledamer, som jeg allerede kunne afvise for et år siden i de første episoder af min podcast.

Det ville nemlig betyde, at de selv skulle erkende egne fejl.

Så i al evighed vil de tusindvis af artikler om dens sadistiske Simon Spies kunne findes via Google og andre søgemaskiner i form af artikler, opslag på sociale medier osv.

DR’s og produktionsselskabet Laud People’s ageren og den larmende tavshed og mangel på selvindsigt og reaktion fra landets øvrige medier er ikke bare pinlig, flov og respektløs.

Den er allermest bekymrende og dybt, dybt uansvarlig.

Jeg samler lidt op på det hele - og på DR’s lidet imponerende dokumentarer efter ‘Spies og Morgenbolledamerne’ - i denne allersidste episode af min podcast.

Her præsenterer jeg også min nye podcast, som jeg har givet navnet DANSKE HJERTER.

Her starter jeg min lille autocamper og kører Danmark tyndt for at tale med helt tilfældige mennesker, som jeg møder på min vej.

Og hver fredag vil du kunne høre nye hudløst ærlige, intense og overraskende samtaler om dét, som vi allesammen deler: Livet.

Vi har alle nogle vigtige skilleveje og sekunder i vores liv - øjeblikke som kom til at definere, hvem vi var. Som forandrede det og stadig gør det.

Da jeg beder andre om at dele deres fortællinger og skæbner, så må det være fair, at jeg starter med at dele min egen.

I den første episode af DANSKE HJERTER får du fortællingen om mine egne engle og dæmoner og om de 10 måneder i min fars liv, hvor alt krakelerede, og hvor han fortrød alt på grund af en forhastet og forkert beslutning.

Og hvor han en kold februaraften i 1980 valgte den ultimative beslutning, som skulle komme til at påvirke resten af mit liv.

Jeg håber, at du vil abonnere på DANSKE HJERTER, som kan høres over alt, hvor du plejer at lytte til dine podcast.

Så er du sikker på at få besked hver gang, der lægges nye menneskemøder op.

Her er linket til Spotify:

https://open.spotify.com/show/0oGPTvyPVVEXbbjC8oB9Ml

Jeg håber også, at du vil dele DANSKE HJERTER i hele dit netværk.

Og måske også give den nye podcast en anmeldelse.

Følg også min rejse og mine menneskemøder rundt omkring i Danmark på Facebook-siden ‘Danske Hjerter’ - med både tekst, fotos og videoklip.

Jeg har som med Spies-podcasten valgt også at gøre min nye podcast tilgængelig for alle, så den ikke ligger gemt bag en betalingsmur, og mit arbejde med den er frivilligt og ulønnet og skal ses som mit lille bidrag til en verden, hvor vi hjælper og støtter hinanden og forstår hinanden bedre.

Skulle du have lyst til at støtte dette projekt, så vil jeg blive meget taknemmelig, hvis du vil gøre det med en donation her:

www.buymeacoffee.com/booestlund

1000 tak.

Har du selv lyst til at medvirke, og har du en fortælling, som du tror kan inspirere andre, så send en mail til adressen

kontakt@danskehjerter.dk

Vært og producer: Bo Østlund

Indtaling afskedsbrev: Adrian Lloyd Hughes

Musik: ‘With Tenacity’/Christoffer Moe Ditlevsen, ‘Naked (In The Night)’/Lars Lowe, ‘Easy Conversation’/Gold In June, ‘Here We Are Again’/Will Harrison. ‘Eventual Bloom’/Rand Aldo, ‘Forever, Forever Ago’/Blood Harmony.

(Epidemic Sound Music License)