Vi klarede os gennem orkanen og fortsætter med nye sejl
S01:E07

Vi klarede os gennem orkanen og fortsætter med nye sejl

Episode description

Denne episode af ‘Simon Spies - karaktermord i primetime?’ er en ganske kort test-episode.

Efter to døgns intenst arbejde tyder meget på, at det er lykkedes at redde podcasten i 12. time og rent teknisk sikre den mod fremtidige angreb på ytringsfriheden.

Den endegyldige test er denne korte episode, som forhåbentlig viser, at vores mange abonnenter og følgere også stadig automatisk får besked om nye episoder.

I påsken meddelte min podcast-udbyder Buzzsprout ud af det blå, at firmaet ville fjerne podcasten efter en henvendelse udefra, hvorfor dens episoder ville forsvinde fra samtlige platforme såsom Spotify, Apple, Podimo, Google osv.

Vi håber, at vi nu har klaret orkanen på det åbne hav, og med nye sejl er vi klar til at fortsætte med helt normale episoder.

Og der er masser af glæde sig til - så hvis du ikke allerede abonnerer på tidens mest omtalte og omdiskuterede podcast om journalistik, så følg den der, hvor du plejer at høre dine podcasts.

Og er du først lige blevet opmærksomhed på ‘Simon Spies - karaktermord i primetime?’, så hop med ombord på skibet og lyt til de seks episoder, som allerede ligger klar.

1000 tak for interessen.

Vært & producer: Bo Østlund

Medvirkende: Bo Østlund.

Musik: ‘With Tenacity’/Christoffer Moe Ditlevsen, ‘Naked (In The Night) (Instrumental Version)’/Lars Lowe, ‘The Journal’/Heath Cantu, ‘Its just a Good Thing’/Martin Lindstrom. (Epedemic Sound Commercial Subscription Music License)

**

Denne podcast kan aflyttes overalt, og den har hverken betalingsmure, reklamer eller en sponsor. Vil du støtte mit arbejde med forskellige ulønnede con amore-projekter, så kan du gøre det her:

https://www.buymeacoffee.com/booestlund

1000 tak for hjælpen.

Læs mere om mig på:

www.words-on-wheels.com